Prolink Oy LKV

Prolink Oy LKV on asiantunteva kiinteistöalan yritys. Toimialaamme kuuluu kiinteistönvälitys ja isännöinti. Prolink Oy LKV on toiminut Lahdessa vuodesta 1993
Paikallistuntemus
0
Kokemus % vuosissa suhteessa toimialaan
0
Toteutuneet myyntihinnat
0

Prolink Oy LKV – perustettu 1993

Prolink Oy LKV on asiantunteva kiinteistöalan yritys. Olemme toimineet Lahdessa jo vuodesta 1993. Toimialaamme kuuluu kiinteistönvälitys ja isännöinti. Vankalla kokemuksella hoidamme myös asuntojen ja toimitilojen vuokrauksen.

Toimistomme sijaitsee katutasossa Lahden pääkadun varrella Aleksi 2:ssa.

Tervetuloa tutustumaan!

LKV-pätevyys välittäjillä

Kiinteistönvälitystä ja vuokraustoimintaa meillä hoitavat LKV-tutkinnon suorittaneet asiantuntevat välittäjät. Vankka paikallistuntemus mahdollistaa oikean hinnoittelun kulloinkin vallitsevan markkinatilanteen mukaan. Olemme myös Suomen Kiinteistönvälittäjäliiton jäseniä ja sitoutuneet noudattamaan hyvää välitystapaa. Jatkuva koulutus pitää välittäjiemme asiantuntemuksen ajan tasalla lainsäädännön ja muun alan ohjeistuksen osalta. Myös asuntojen markkinointia kehitetään koko ajan alan muuttuvien trendien mukaisesti.

Isännöintiä ammattitaidolla

Isännöitsijän tehtävät hoidamme ammattimaisella otteella ja pitkäaikaisella kokemuksella. Myös isännöintipuolella on jatkuva koulutus tärkeää, koska lainsäädäntö ja ohjeistukset muuttuvat ja siten myös isännöitsijän asiantuntemus vaatii jatkuvaa päivitystä. Näin varmistamme asiakkaidemme taloyhtiöiden hoidon turvallisesti ja tehokkaasti. 

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Meillä asiakas tuntee olonsa turvalliseksi. Tunnemme markkinatilanteen ja myyntiajat. Ammattilaisen avulla kodin vaihtamisesta tulee sujuvaa. Jos etsit sijoitusasuntoa, saat meiltä tiedon uusista sopivista kohteista heti – ja luotettavat vuokralaiset asuntoosi.

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Raimo KettunenLahti

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Anna SimpanenHollola

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Keijo MäkinenLahti
Isännöintiliitto
Kiinteistövälitysalan keskusliitto
SKVL
Suomen vahvimmat