Tomi Ahvenainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Isännöitsijä, IAT

Olen kokenut kiinteistöalan ammattilainen. Asuntokauppojen lisäksi on olen ollut mukana suunnittelemassa ja valvomassa erilaisia rakennus- ja saneerausprojekteja ja siten saanut hyvää kokemusta myös rakentamisen puolelta. Jatkuva kouluttautuminen sekä välitystoiminnassa että isännöinti puolella pitää tietotaidon ajan tasalla ja mielen virkeänä.

Parhaita suosittelijoitani ovat asiakkaat joiden kanssa on tehty vuosien varrella jo useampia asuntokauppoja. Ota sinäkin yhteyttä niin ollaan askel lähempänä hyviä asuntokauppoja!

Puh: 0400 491 585
Email: tomi.ahvenainen@prolink.fi

Paikallistuntemus
0
Kokemus välittäjänä (yli 10-v)
0
Myyntiprosentti
0

Joonas Ahvenainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Olen kiinteistönvälittäjä Joonas Ahvenainen ja toiminut kiinteistönvälitysalalla yli 5-vuotta, sekä suorittanut LKV-tutkinnon (laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon). Meillä Prolinkissa asiakas on kaikki kaikessa. Asiakassuhteista on pidetty huolta yrityksessämme jo vuodesta -93, joten kontaktipiiri on laaja. Me käytämme asuntosi myymiseen nykyajan moderneja työkaluja, ammattikäsiteltyjä myyntikuvia sekä laajinta mahdollista markkinointia netin sekä somen välityksin. Sovi maksuton arviokäynti niin jutellaan lisää!

Puh: 040 823 4487
Email: joonas.ahvenainen@prolink.fi

Paikallistuntemus
0
Kokemus välittäjänä (YLI 10-V)
0
Myyntiprosentti
0

Mariikka Saario

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Prolink vahvistuu! Saimme rautaisen ammattilaisen tiimiimme, kun uutena kiinteistönvälittäjänä aloittaa Mariikka Saario. Mariikka on aikaisemmin myynyt asuntoja OP:n riveissä ja luonnollisesti LKV (laillistettu kiinteistönvälittäjä) on suoritettuna. Pitkän linjan asuntosijoittaminen on tuonut vahvan paikallistuntemisen Päijät-Hämeen ja Helsingin alueen asuntoihin.

Meriiteistä kerrottakoon, että Lahden alueen hinnallisesti suurin talokauppa tältä vuodelta on Mariikan käsialaa välittäjänä.

Jos säkin haluat asuntoasiasi rullaamaan, niin nyt kannattaa olla yhteydessä!

Puh: 040 572 1634
Email: mariikka.saario@prolink.fi

Kristiina Kettunen

Myyntineuvottelija

Saamme tiimiimme huippuammattilaisen, kun Kristiina Kettunen aloittaa yrityksemme vuokravälittäjänä!

Kristiina omaa vahvat kontaktiverkostot pitkin Lahtea ja Päijät-Hämettä. Aikaisempaa työkokemusta on kertynyt myynnin- ja kosmetologian alalta jopa 11 vuoden ajan, joten asiakaspalvelu on laadulla taattu. ”Krisse” onkin tullut tunnetuksi supersuosittuna, sekä ihmisläheisenä myyjänä.

Uusille ja vanhoille asiakkaille:
Jos oma asunto tarvitsee vuokravälittäjän, niin nyt kannattaa olla yhteydessä.

Puh: 041 309 4244
Email: kristiina.kettunen@prolink.fi

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Meillä asiakas tuntee olonsa turvalliseksi. Tunnemme markkinatilanteen ja myyntiajat. Ammattilaisen avulla kodin vaihtamisesta tulee sujuvaa. Jos etsit sijoitusasuntoa, saat meiltä tiedon uusista sopivista kohteista heti – ja luotettavat vuokralaiset asuntoosi.

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Raimo KettunenLahti

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Anna SimpanenHollola

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Keijo MäkinenLahti