Yhteystiedot

Prolink Oy LKV

Aleksanterinkatu 2, 15110 Lahti

Avoinna:

Arkisin  9.30-16.30
la – su:   suljettu

Puh. 03-7831 321
Email: lahti@prolink.fi

Tomi Ahvenainen
Puh: 0400 491 585
Email: tomi.ahvenainen@prolink.fi

Joonas Ahvenainen
Puh: 040 823 4487
Email: joonas.ahvenainen@prolink.fi

Mariikka Saario
Puh: 040 572 1634
Email: mariikka.saario@prolink.fi

Tomi Ahvenainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, Isännöitsijä, IAT

Olen kokenut kiinteistöalan ammattilainen. Asuntokauppojen lisäksi on olen ollut mukana suunnittelemassa ja valvomassa erilaisia rakennus- ja saneerausprojekteja ja siten saanut hyvää kokemusta myös rakentamisen puolelta. Jatkuva kouluttautuminen sekä välitystoiminnassa että isännöinti puolella pitää tietotaidon ajan tasalla ja mielen virkeänä.

Parhaita suosittelijoitani ovat asiakkaat joiden kanssa on tehty vuosien varrella jo useampia kauppoja. Ota sinäkin yhteyttä, niin ollaan askel lähempänä hyviä asuntokauppoja!

Puh: 0400 491 585
Email: tomi.ahvenainen@prolink.fi

Paikallistuntemus
0
Kokemus välittäjänä (yli 10-v)
0
Myyntiprosentti
0

Joonas Ahvenainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Rennolla otteella ammattimaista myyntiä!

Minulle on kaikki kaikessa laadukas myyntityö; moderneja markkinoinnin työkaluja käyttäen. Olen työskennellyt alalla kahdeksan vuotta ja kokemusta onkin kertynyt lähes kaikenlaisista myytävistä kohteista kauppojen muodossa. Tärkeintä mielestäni tällä alalla on oikeaoppinen kohteen markkinoiminen, laadukas myyntityö ja ihmisten kanssa toimeen tuleminen.

Ammattitaidostani välittäjänä taustoittavat alan vaatima Laillistettu kiinteistönvälittäjä -tutkinto (LKV, LVV), sekä kiinteistönedustajan – tutkinto (KED). Mikäli harkitset kotisi myyntiä, uuden asunnon ostamista tai asunnon vuokrausta, ota rohkeasti yhteyttä. Tulen mielelläni antamaan ilmaisen arvion teidän kodistanne ja keskustelemaan asunnon myyntiin tai vuokraukseen liittyvistä asioista. Minulta löytyy varmasti juuri sinulle tehty palvelupaketti.

Puh: 040 8234487
Email: joonas.ahvenainen@prolink.fi

Paikallistuntemus
0
Kokemus välittäjänä (YLI 10-V)
0
Myyntiprosentti
0

Mariikka Saario

Kiinteistönvälittäjä, LKV, LVV

Prolink vahvistuu! Saimme rautaisen ammattilaisen tiimiimme, kun uutena kiinteistönvälittäjänä aloittaa Mariikka Saario. Mariikka on aikaisemmin myynyt asuntoja OP:n riveissä ja luonnollisesti LKV (laillistettu kiinteistönvälittäjä) on suoritettuna. Pitkän linjan asuntosijoittaminen on tuonut vahvan paikallistuntemisen Päijät-Hämeen ja Helsingin alueen asuntoihin.

Meriiteistä kerrottakoon, että Lahden alueen hinnallisesti suurin talokauppa tältä vuodelta on Mariikan käsialaa välittäjänä.

Jos säkin haluat asuntoasiasi rullaamaan, niin nyt kannattaa olla yhteydessä!

Puh: 040 572 1634
Email: mariikka.saario@prolink.fi

Ota yhteyttä