Joonas Ahvenainen

Kiinteistönvälittäjä, LKV

Olen kiinteistönvälittäjä Joonas Ahvenainen ja toiminut kiinteistönvälitysalalla yli 5-vuotta, sekä suorittanut LKV-tutkinnon (laillistetun kiinteistönvälittäjän tutkinnon). Meillä Prolinkissa asiakas on kaikki kaikessa. Asiakassuhteista on pidetty huolta yrityksessämme jo vuodesta -93, joten kontaktipiiri on laaja. Me käytämme asuntosi myymiseen nykyajan moderneja työkaluja, ammattikäsiteltyjä myyntikuvia sekä laajinta mahdollista markkinointia netin sekä somen välityksin. Sovi maksuton arviokäynti niin jutellaan lisää!

Puh: 040 823 4487
Email: joonas.ahvenainen@prolink.fi

Paikallistuntemus
0
Kokemus välittäjänä (YLI 10-V)
0
Myyntiprosentti
0

 

12 hours ago

Kiinteistönvälittäjä LKV Joonas Ahvenainen

MYYNNISSÄ viihtyisä omakotitalo kauniilla paikalla Kymijärven rannalta!☀️

Talo on viime vuosina huolella remontoitu ja varustettu nykyaikaisella talotekniikalla. Hoidettu rantatontti tarjoaa mukavat puitteet myös lasten harrastuksille. Täällä yhdistyy hienosti asuminen ja vapaa ajan vietto omassa tunnelmallisessa pihapiirissä. Talossa on panostettu sisäpintoihin. Tyylikäs ruuanlaittajan lempipaikka on talon keittiö, joka on uusittu -20.

Lisämukavuutta tuo tunnelmallinen rantasauna/takkatupa joka on käytössä kaikilla mukavuuksilla myös talvella. Tunnelman lisääjänä myös laadukas palju poreominaisuuksin. Omarantainen tontti, jonka hiekkarannalta pääsee uimaan ja kalastamaan. Grillikatos isolla terassilla. Löytyy myös iso lämmin autotalli kahdelle autolle ja runsaasti harrastus- ja säilytystiloja. Lapsiperheelle myös hyvä koulu ja päiväkoti lähellä.

Tämä omalla 2470m2 tontilla sijaitseva kolmen kerroksen OKT on sinulle, joka et tyydy tavanomaiseen!

Sovi tähän henkilökohtainen esittely!

asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/lahti/15629757

yhteydenotot📞
Joonas Ahvenainen
joonas.ahvenainen@prolink.fi
040 8234487
...

View on Facebook

TERVETULOA ESITTELYYN TIILIJÄRVENTIELLE MAANANTAINA 01.06.2020 KLO:17:30-18:00!☀️

asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/hollola/15630201

(Esittelyssä noudatamme suosituksia ja käsihygieniaa. Voit ihastua myös asuntoon pyytämällä esittelyvideon ennakkoon paikan päältä!)

Kauniisti remontoitu rivitaloasunto huippupaikalta Hollolan Tiilijärveltä! Huikean pohjaratkaisun omaava huoneisto on remontoitu tyylikkäästi lattiasta kattoon, joten tänne ei tarvitse kun kantaa tavarat sisään. Ilmalämpöpumpulla säädät itsellesi sopivan lämpötilan ja tulo/poistoilma toimii koneellisesti. Myyjän pointtina: huoneisto on täysin allergiavapaa.

Wau mitä näkyykään keittiön ikkunoista! Tenniskentät ja Heinsuon urheilumaastot kuntosaleineen aivan lähietäisyydellä. Kuntakeskuksen palveluille vain n.800m ja myös koulu, päiväkoti sekä jäähalli lyhyen kävelymatkan päässä. Sopiipa kivasti pienelle perheelle, pariskunnalle tai vaikka ensiasunnoksi.

Tämä kannattaa nähdä!

yhteydenotot📞
Joonas Ahvenainen
joonas.ahvenainen@prolink.fi
040 8234487
...

View on Facebook

NYT MYYNNISSÄ tyylikkäästi remontoitu tehokolmio Lahden Kiveriönmäeltä palveluiden viereltä!💥

Tässä huoneistossa on todella toimiva pohjaratkaisu. Iso olohuone ja moderni avokeittiö (remontoitu -14), jossa on huolella valitut koneistot jääpalakoneineen ja huuva-rostereineen. Kaksi makuuhuonetta, viihtyisä parveke ja modernisti uusittu kylpyhuone. Ja mitä löytyykään toisesta huoneesta: INFRAPUNASAUNA! 1/3 asuinkerros (ei maantaso).

Hyvin hoidettu OMAN tontin taloyhtiö, jossa uusittu mm. käyttövedet, viemärit ja julkisivut. Mitään remontteja ei ole suunnitteilla! Suosittu sijainti Kiveriöstä. Paavolan palveluille oikotietä lyhyt matka, ja keskustaankin helposti kävellen.

Tämä kannattaa nähdä! Sovi ensiesittely ja lähde ihastumaan!

asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/lahti/15721017

yhteydenotot📞
Joonas Ahvenainen
joonas.ahvenainen@prolink.fi
040 8234487
...

View on Facebook

MYYNNISSÄ nuorekkaasti vuonna 2013 kokonaisuudessaan remontoitu huoneisto keskustan palveluiden ääreltä💥

Täällähän on tilaa! Avara 69m2 huoneisto tuo mahdollisuuksia pohjaratkaisuun. Modernista avokeittiöstä yhteys olohuoneeseen ja saareke tuo mukavia hetkia ruoanlaittoon sekä seurusteluun. Kompaktin kokoinen kylpyhuone on remontoitu tyylikkäästi. Makuuhuoneen yhteydessä tilaa vaikka toimistonurkkaukselle ja ison vaatehuoneen lisäksi ei välttämättä paljon kaappitilaa tarvita. Myös parveke lisäämässä asumismukavuutta. Ylimmän kerroksen kulmahuoneisto.

Hyvin hoidettu OMAN tontin taloyhtiö, jossa isot remontit tehty. Vanhan talon tunnelma säilytetty. Kaikki keskustan palvelut lähituntumassa ja takapihalta lähtee tie Kisapuiston urheilumahdollisuuksille.

Tämä kannattaa nähdä paikan päältä. Sovi ensiesittely ja lähde ihastumaan!

asunnot.oikotie.fi/myytavat-asunnot/lahti/15719450

yhteydenotot📞
Joonas Ahvenainen
joonas.ahvenainen@prolink.fi
040 8234487
...

View on Facebook

2 weeks ago

Kiinteistönvälittäjä LKV Joonas Ahvenainen

Laadukkaaseen palvelupakettiin sisältyy aina asuntokaupan hoitaminen alusta loppuun! Asiat sujuu parhaiten, kun asiakkaan ei tarvitse kuin myötäillä vieressä mahdollisimman stressittömästi.

Tänään kauppakirjat allekirjoitettiin asiakkaan puolesta valtakirjalla ja kauppalahja tottakai kotiovelle asti🍾
...

View on Facebook

Mitä asiakkaamme sanovat meistä

Meillä asiakas tuntee olonsa turvalliseksi. Tunnemme markkinatilanteen ja myyntiajat. Ammattilaisen avulla kodin vaihtamisesta tulee sujuvaa. Jos etsit sijoitusasuntoa, saat meiltä tiedon uusista sopivista kohteista heti – ja luotettavat vuokralaiset asuntoosi.

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Raimo KettunenLahti

orem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Anna SimpanenHollola

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit, sed do eiusmod tempor incididunt ut labore et dolore magna aliqua. Ut enim ad minim veniam, quis nostrud exercitation ullamco laboris nisi ut aliquip ex ea commodo consequat.

Keijo MäkinenLahti