Visualistin konsultaatio

Laitetaan asuntosi myyntikuntoon!

Oletko myymässä asuntoasi ja toivot ammattilaisen neuvoja ja ideoita siihen, miten saada asuntosi edustuskuntoon myyntikuvauksia ja näyttöjä varten?

Myyntikuvauksia varten valmistelu on todella tärkeää, jotta ostajaehdokas osaa kiinnittää huomion kodin parhaisiin puoliin, eikä huomio kuvia katsellessa kiinnity asunnon tavaroihin tai epäolennaisuuksiin. Visualistimme antaa sinulle parhaat neuvot, jotta juuri sinun kotisi myyntikuvat onnistuvat.

Näyttötilanteessa ihmiset kiinnittävät huomiota tiettyihin asioihin asunnossa ja niihin panostamalla voit tehdä positiivisen vaikutuksen yhä useampaan ostajaehdokkaaseen. Visualistimme auttaa sinua korostamaan kotisi tunnelmaa ja tekemään asuntoosi varman vaikutuksen jo ensivilkaisulla!

Matalan kynnyksen edullinen visualistin konsultaatio on hieno tapa tehdä stailaus itse mutta kuitenkin ammattilaisen opastamana.

Visualisti ideoi paikan päällä ehdotuksia asunnon ehostamiseksi ja koostaa sinulle jälkikäteen inspiroivan check-listan asioista, joita juuri sinun kotisi tarvitsee ennen myyntikuvauksia ja näyttöjä.

VISUALISTIN KONSULTAATIO

Noin 1 tunnin käynti ja inspiroiva checklista toimitettuna sähköpostiin.

70 € sis. ALV

Yli tunnin pidempi käynti ja inspiroiva checklista toimitettuna sähköpostiin.

120 € sis. ALV